aku ada blog lagi ke?

rupanya ada lahhh . haihh,. dah lama gila aku tak upadate. naik isim aku okeh, study ini sangat memenatkan aku.
tapi tak apa lah kalau tak study macamana korang nak keje, kalau tak keje camane korang nak makan?

ni pun sudah terlambat bangun mau pegi kolej. pukul 2 maaa. kelas mikro pulak tu adohai. sopan juga aku hari ni kerna ada kelas islamic studies. hahaha .

tadi bagun terus mengecall si eya, mana la lady m aku ni. rindu tak keruan kat anda lah laling :(

maigod ! 1.50 already , later sambung !

2 comments:

  Anonymous

August 13, 2010 at 5:00 AM

Amiable dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.

  Anonymous

March 22, 2013 at 10:46 AM

If you find that you might be becoming overwhelmed with anxiety and stress you must try taking a little deep breaths. Deep breathing can decrease stress and anxiety. It triggers you to target the way you will be breathing as opposed to on what's resulting in you so much nervousness. [url=http://www.ss12w12ws.info]Vicinffu7ity[/url]